Hotel a Restaurant Výpřež Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 50 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Luděk

dospělý pár, 3.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Supr základna pro výlety. Ochotný a znalý pan recepční.

  • Teplo na pokoji i při otevřeném okně. Při naší návštěvě stále stejné jídlo i když dobré.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Hotel a Restaurant Výpřež odpověděl na tuto recenzi.
Je nám líto,že se Vám u nás nelíbilo,teplo a sucho v letošním roce náš hotel nedokázal ovlivnit,bohužel je všude.

Petr Vopelka

dospělý pár, 26.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • servírování čaje, cena, umístění - klid

  • snídaně - párek studený, žádná zelenina nebyl minibar byli jsme upozorněni že když konzumujeme již druhý med k snídani, budem ho muset doplatit zápach chloru ze sava za chodbách

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 11.6.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

mladý pár, 25.9.2020

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Rodinný, utulný hotel.

  • Prekvapilo nas ze ve 4* hotelu je slabsi snidane, ale na na druhou stranu dostacujici, pokud je tedy vse doplnene. Trosku nas take zaskocila mensi nabidka restaurace. Mozna,ze v plne sezone to vypada jinak.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva

dospělý pár, 17.9.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

František

dospělý pár, 9.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Čistota, personál perfektní a ochotný, poloha Hotelu, parkoviště, celkový vzhled Hotelu i interiérů.

  • Dvoulůžkový pokoj byl poněkud málo prostorný, některé vybavení připomínalo pokoj jednolůžkový, jeden noční stolek, jedna lampička, jedna židle, to samé na balkoně, jedna strana dvojlůžka je moc u zdi a tudíž nepohodlné i nepraktické pro nalézání a vylézání z postele, sprcha malá do které se dalo jít pouze za předpokladu, že si namočíte hlavu

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Alice

dospělý pár, 28.6.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Příjemný personál, krásné prostředi a čisté pokoje, také dobré jídlo

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jaromir Moskvan

rodina se staršími dětmi, 23.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Byli jsme v hotelu 2 noci, ubytovani bylo dobre, cisto. Snidane dostacujici, personal byl ochotny. Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Eva

dospělý pár, 31.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni, chválíme zejména recepci, ochotu maximálně vyjít vstříc a postarat se o zákazníky i po stránce zážitkové. Trošku jsme byli zklamaní z obsluhy večer v restauraci, ale to s ubytováním moc nesouvisí.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Zdeněk

mladý pár, 13.9.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Moderně zařízený pokoj.

  • Nevyhovující měkká matrace. Sprcha u vany na pevno ve zdi a z toho důvodu špatná manipulace s sprchou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 2.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Josef

dospělý pár, 29.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Lenka Maroušková

jednotlivec, 19.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hotel krasny, Super vaří. Všude čisto, mohu jen doporučit.

  • Škoda, že je u rušné cesty, provoz i o víkendu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Ivana

dospělý pár, 26.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vše bylo o.k.

  • Nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav

dospělý pár, 12.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemná, přátelská atmosféra. Vstřícný a ochotný personál. Pohodlné, stylové vybavení. Parkování přímo pod okny pokoje. Solidní poloha jako výchozí bod pro výlety v Česko Saském Švýcarsku.

  • Lokalita ve městě, daleko do centra.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena Firstlová

dospělý pár, 28.8.2020

Dobroměřice Česká republika

  • Celkové hodnocení
93 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
95 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Klaus Schönwetter

jednotlivec, 12.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
95 %
  • war alles TOLL!! WIR KOMMEN WIEDER !!

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

dospělý pár, 18.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme zde spokojeni. Vstříctnost personálu.Doporučujeme :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10