+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel a Restaurant Výpřež Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 33 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Petr Vopelka

dospělý pár, 26.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • servírování čaje, cena, umístění - klid

  • snídaně - párek studený, žádná zelenina nebyl minibar byli jsme upozorněni že když konzumujeme již druhý med k snídani, budem ho muset doplatit zápach chloru ze sava za chodbách

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Luděk

dospělý pár, 3.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Supr základna pro výlety. Ochotný a znalý pan recepční.

  • Teplo na pokoji i při otevřeném okně. Při naší návštěvě stále stejné jídlo i když dobré.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Hotel a Restaurant Výpřež odpověděl na tuto recenzi.
Je nám líto,že se Vám u nás nelíbilo,teplo a sucho v letošním roce náš hotel nedokázal ovlivnit,bohužel je všude.

František

dospělý pár, 9.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Čistota, personál perfektní a ochotný, poloha Hotelu, parkoviště, celkový vzhled Hotelu i interiérů.

  • Dvoulůžkový pokoj byl poněkud málo prostorný, některé vybavení připomínalo pokoj jednolůžkový, jeden noční stolek, jedna lampička, jedna židle, to samé na balkoně, jedna strana dvojlůžka je moc u zdi a tudíž nepohodlné i nepraktické pro nalézání a vylézání z postele, sprcha malá do které se dalo jít pouze za předpokladu, že si namočíte hlavu

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Eva

dospělý pár, 31.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni, chválíme zejména recepci, ochotu maximálně vyjít vstříc a postarat se o zákazníky i po stránce zážitkové. Trošku jsme byli zklamaní z obsluhy večer v restauraci, ale to s ubytováním moc nesouvisí.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Jaromir Moskvan

rodina se staršími dětmi, 23.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Byli jsme v hotelu 2 noci, ubytovani bylo dobre, cisto. Snidane dostacujici, personal byl ochotny. Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Josef

dospělý pár, 29.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 2.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 11.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Václav

dospělý pár, 12.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemná, přátelská atmosféra. Vstřícný a ochotný personál. Pohodlné, stylové vybavení. Parkování přímo pod okny pokoje. Solidní poloha jako výchozí bod pro výlety v Česko Saském Švýcarsku.

  • Lokalita ve městě, daleko do centra.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Klaus Schönwetter

jednotlivec, 12.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
95 %
  • war alles TOLL!! WIR KOMMEN WIEDER !!

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 10.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Libuše Kollová

dospělý pár, 14.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Nejvíce se nám líbila ochota a vstřícnost personálu

  • nenašla jsem nic

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

dospělý pár, 18.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme zde spokojeni. Vstříctnost personálu.Doporučujeme :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Jiří Beran

dospělý pár, 29.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel je útulný, vkusně vybavený se vším komfortem s příjemným a ochotným personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr

rodina s malými dětmi, 16.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Nataliya

rodina s malými dětmi, 23.7.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Всем очень понравилось,отдых был активный, еда вкусная, но большие порции. Персонал очень приветливый, есть прокат велосипедов, машины. Чудесная прогулка на пароходе по Лабе.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata Mikołajczyk

dospělý pár, 22.6.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bardzo przyjemnie , czysto i miło

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

jednotlivec, 27.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pí. Surmajová

dospělý pár, 7.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Personál ochotný, usměvavý. Hotel čistý, útulný a moc hezký.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniel Bachraty

dospělý pár, 10.8.2014

Pavlice Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • So všetkými službami bola absolútna spokojnosť.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10