+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel a Restaurant Výpřež Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 27 reviews

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    97%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    93%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 11.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Familie mit Kindern, 6.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel pěkný, pokoje vkusně zařízené. Snídaně pestrá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Václav

Älteres Paar, 12.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemná, přátelská atmosféra. Vstřícný a ochotný personál. Pohodlné, stylové vybavení. Parkování přímo pod okny pokoje. Solidní poloha jako výchozí bod pro výlety v Česko Saském Švýcarsku.

  • Lokalita ve městě, daleko do centra.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 5.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Uwe Oertel

Einzelreisende, 20.11.2016

Německo

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Sehr gutes Frühstück am Morgen und ein gutes Restaurant am Abend.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František

Älteres Paar, 9.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Čistota, personál perfektní a ochotný, poloha Hotelu, parkoviště, celkový vzhled Hotelu i interiérů.

  • Dvoulůžkový pokoj byl poněkud málo prostorný, některé vybavení připomínalo pokoj jednolůžkový, jeden noční stolek, jedna lampička, jedna židle, to samé na balkoně, jedna strana dvojlůžka je moc u zdi a tudíž nepohodlné i nepraktické pro nalézání a vylézání z postele, sprcha malá do které se dalo jít pouze za předpokladu, že si namočíte hlavu

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří Beran

Älteres Paar, 29.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Hotel je útulný, vkusně vybavený se vším komfortem s příjemným a ochotným personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Libuše Kollová

Älteres Paar, 14.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Nejvíce se nám líbila ochota a vstřícnost personálu

  • nenašla jsem nic

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klaus Schönwetter

Einzelreisende, 12.4.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
95 %
  • war alles TOLL!! WIR KOMMEN WIEDER !!

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.10.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Zdeněk

Älteres Paar, 28.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemný,čistý hotel.Personál milý,byli jsme moc spokojený a doporučujeme všem :-)

  • Neměli jsme žádné zásadní výhrady

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef

Älteres Paar, 29.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Martin Sušír

Junges Paar, 19.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Naprostá spokojenost se vším bez jakýchkoliv připomínek, hlavě s recepcí. Pofesionální služby, pěkná restaurace, dobrá jídlo, příznivé ceny. Pěkný, čistý a klidný hotel nedaleko centra

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luděk

Älteres Paar, 3.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Supr základna pro výlety. Ochotný a znalý pan recepční.

  • Teplo na pokoji i při otevřeném okně. Při naší návštěvě stále stejné jídlo i když dobré.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Hotel a Restaurant Výpřež replied to this review.
Je nám líto,že se Vám u nás nelíbilo,teplo a sucho v letošním roce náš hotel nedokázal ovlivnit,bohužel je všude.

Martin Straka

Gruppe von Freunden, 28.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaromir Moskvan

Familie mit Kindern, 23.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Byli jsme v hotelu 2 noci, ubytovani bylo dobre, cisto. Snidane dostacujici, personal byl ochotny. Byli jsme velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Markéta

Älteres Paar, 18.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Byli jsme zde spokojeni. Vstříctnost personálu.Doporučujeme :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Daniel Bachraty

Älteres Paar, 10.8.2014

Pavlice Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • So všetkými službami bola absolútna spokojnosť.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pí. Surmajová

Älteres Paar, 7.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Personál ochotný, usměvavý. Hotel čistý, útulný a moc hezký.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 2.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.